Fira Världsvattendagen 2017, en dag för vatten och hållbar utveckling tillsammans med oss!
Vår vattenflaska är en symbol för vårt arbete att hjälpa världen med livsnödvändigheter.
Medlemmar och besökande till Rotary E-Club 2410 stödjer detta arbetar genom att skänka vattenflaskor.
Varje vattenflaska kostar 20 kr; precis på samma sätt som när vi köper en flaska i kiosken eller på restaurangen

Rotary Foundation är Rotarianernas egen stiftelse

Pengarna vi samlar in från donationer av vattenflaskor sänds vidare till Rotary Foundation. Rotary Foundations bidrag ger stöd till projekt som tillhandahåller rent vatten, sjukvård, läs- och skrivträning samt andra väsentligheter för behövande människor i hela världen. Rotary Foundation har sedan 1947 bidragit med nära 3 miljarder USD (ca 25 miljarder SEK) för att finansiera dessa livsviktiga insatser.

Köp en virtuell vattenflaska för 20 kronor

Varje dag går en liten flicka den långa promenaden för att hämta vatten till sin familj. Något som för oss är en självklarhet är för många en lyx; rent vatten i kran. Vatten är en förutsättning för liv. Vatten är en förutsättning för hållbar utveckling.

Swisha ditt bidrag till 123 032 09 03

Sätt in ditt bidrag på Paypal

Hashtagga #rotaryvattenflaska på sociala medier

Snabbfakta om Rotary E-Club 2410

Sverige första Rotaryklubb på nätet! Vi förenar yrkesnätverkande
med att göra skillnad i världen.

Vi säljer virtuella vattenflaskor på vår hemsida. Flaskorna
är en symbol för livsnödvändighet.

Klubben startades i juni 2011 med 25 medlemmar och vi
är nu 64 medlemmar, med en jämn fördelning mellan män och kvinnor.
Vi vill växa och bli fler, minst 100!

Som medlem kan du bo var som helst i världen,
men du måste kunna tala och skriva svenska.

Kom gärna på ett gästbesök till oss och se hur en Rotaryklubb on-line fungerar.

Vill du komma i kontakt med oss?